Ilke's Beautysalon

De studio die bij u past voor al uw verwachtingen

White ten Kit + White @Home

 65,00

WHiTE TEN is een nieuwe whitening kit voor thuis gebruik. Zeer eenvoudig in gebruik met zichtbaar resultaat na 10 minuten. Deze nieuwe behandeling maakt gebruik vna een fluorescerend mondstuk en bevat 10 behandelingen, vandaar WHiTeE TEN

Categorie:

Beschrijving

De WHiTE @ HOME Kit maakt het mogelijk om zelf thuis uw tanden witter te maken. De WHiTE behandeling maakt niet alleen de tanden witter, maar zorgt ook voor een grondige reiniging van het gebit. De WHiTE @ HOME Kit is gemakkelijk in gebruik en levert een professioneel resultaat. De WHiTE @ HOME Kit bestaat uit:

WHiTE Fingerwipes:

De fingerwipes dienen als een soort washandje voor de tanden en werken samen met de Cleaning Liquid. Na gebruik heeft u een heerlijk frisse adem en zijn uw tanden vrij van vlekken.

WHiTE Cleaning Spray (15 ml):

De Cleaning Spray is ideaal om de tanden voor een behandeling te reinigen. Ook maakt het de tanden vetvrij, waardoor de behandeling een nóg beter resultaat zal hebben.

3x WHiTE Precisie spuit met Non-Peroxide Whitening Gel  (5 ml):

Met de precisie spuit is de Non-Peroxide Whitening Gel gemakkelijk aan te brengen. De gel wordt aangebracht in het bitje en zorgt voor het behoud van witte tanden en een verbetering in de kleur.

WHiTE Mondstuk:

Het mondstuk is gemaakt van flexibel plastic en is erg handig, gemakkelijk en veilig in gebruik. Het mondstuk zit comfortabel in de mond en irriteert niet.

WHiTE LED Lamp:

De speciale WHiTE LED Lamp wordt aangesloten op het bitje en zorgt ervoor dat de Non-Peroxide Whitening Gel  goed zijn werk kan doen.

WHiTE Kleurenkaart:

Met de kleurenkaart is gemakkelijk het resultaat te zien voor en na de behandeling. Hiermee is het goed te zien hoe veel tinten witter de tanden zijn geworden.

  • Compleet verzorgingsset
  • Maakt de tanden witter
  • Helpt de witte kleur behouden
  • Snel en makkelijk