Ilke's Beautysalon

De studio die bij u past voor al uw verwachtingen

Wimper Extensions

Mooi volle wimpers zonder dure wimperextensies elke 3 a 4 weken?

Dat kan en wel op een hele mooie natuurlijke manier.

Wimpers Lash Extender

U doet de bijgeleverde mascara op de wimpers en daarna de Lash Extender. Daarna nog 1 maal mascara aanbrengen en meteen super volle mooie wimpers zonder klontjes. Je kunt dit zo vaak herhalen als U wilt om zodoende nog meer volume te creëren.

Met 1 flesje doet u 2 jaar.

 • U kan het met elke soort mascara gebruiken, ook waterproof.
 • Uw wimpers zijn ook behandeld qua verzorging, het product bevat ‘ vitamine e ‘.
 • De zachtheid van Uw wimpers zorgen ervoor dat ze het effect ook niet verliezen, meerde mascara’s doen Uw wimpers niet krullen.
 • Het is inmiddels al een droog product dus uitdrogen kan dit niet doen.

maskara

 € 25,00

Mooie volle wimpers die je laten stralen zoals de sterren en velen andere beroemdheden.

De nieuwste methode op het gebied van semi-permanente wimperextensions overgewaaid uit Amerika! Wimperextensions wordt nog wel eens verward met het opplakken van wimperstukjes of nepwimpers maar het gaat om een geheel andere techniek.

Ilke werkt met de topkwaliteit zijde wimperextensions Bij deze wimperextensions wordt elk natuurlijk afzonderlijk wimperhaartje met een aparte wimperextension verlengd. Of beter uitgelegd: het wordt haar voor haar verlengd. Wat een natuurlijk effect geeft. De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale lijm die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Voor een verlenging worden ongeveer 60 -80 haartjes gebruikt duur van de behandeling is 1.5 tot 2 uur. U heeft geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen bij de onderste wimpers en met speciale mascara.

wimperextensions3

De wimperextensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten, afhankelijk van de levensduur van uw eigen natuurlijke wimpers. Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Om een mooie volle wimper te behouden, adviseer ik om iedere 3 tot 4 weken een Refill behandeling uit te voeren.

wimperextensions2

De voordelen van de wimperextensions:

 • Altijd een mooie wimper,in de ochtend en avond.
 • Mooie volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling.
 • Maakt mascara, wimperverf of wimperkrultang overbodig.
 • Lengte en dikte aangepast aan uw wensen.
 • Praktisch gewichtloos.
 • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee.
 • Je bent niet in één keer al je wimperextensions kwijt bent. Het uitvallen van de wimpers is een geleidelijk proces.

extentions4