Ilke's Beautysalon

De studio die bij u past voor al uw verwachtingen

Tanden bleken

100% veilig tanden bleachenwhite

Het bleachen van de tanden gebeurt door de combinatie van de tandblekende gel White Zero/ Gel21 en het contact met het koude, LED-licht rechtstreeks op het tandoppervlak.

De tandblekende componenten reinigen grondig het tandoppervlak en de verkleurde delen van de tand zonder het tandglazuur aan te tasten en laat op deze manier de originele witte kleur van de tand heropleven.

Een White behandeling is volledig pijnloos en kan u zo vaak uw wilt herhalen.

Alle producten in het gamma van White waaronder onder andere White en Gel21 evenals de toestellen voldoen aan alle CE-normen. De gels White en Gel 21 zijn 100% cosmetisch, bevatten geen peroxides en zijn veilig in gebruik.

Volgens de richtlijn van de Europese commissie mogen producten om tanden te bleken slechts 0,1% peroxide bevatten. White is het enige bedrijf ter wereld die een alternatieve oplossing biedt voor een behandeling met carbamide-of waterstofperoxide.

In de moderne maatschappij is een wit gebit sociaal gezien erg belangrijk. Witte tanden zijn onlosmakelijk verbonden met een mooie glimlach, de procedure van White is erop gericht om de tanden hun witheid en stralende glans terug te geven.

Over het algemeen is slechts één bezoek nodig om de tanden effectief te bleachen.

De White gel bevat tandblekende bestanddelen die zeer efficiënter en snel inwerken.

Een behandeling duurt 20 minuten en de resultaten zijn direct zichtbaar.

GEEN Peroxyde dus GEEN gevoeligheid “Bleachen met LED-verlichting”. Tanden bleachen via LED-verlichting is een procedure uit de cosmetica-wereld en kan enkel door professionals worden uitgevoerd. Deze procedure is erop gericht om vanuit een esthetisch oogpunt de tanden hun witheid en glans terug te geven. De methode van het bleachen d.m.v. LED-verlichting is snel en efficiënt. Het spreekt vanzelf dat het resultaat uiteraard ook afhangt van de toestand van het gebit van de patiënt. Voor u overweegt uw tanden te bleachen is het noodzakelijk om de oorzaken van de verkleuringen te onderzoeken.

Belangrijk: Wacht tot 1 uur na de behandeling om water te drinken. Wacht tot 4 uur na de behandeling om iets te eten of te drinken of te roken, LET OP: De eerste 24u niet in aanraking komen met sterk gekleurde voeding of dranken. (= geen koffie, thee, wijn, tomatensaus,… gedurende de eerste 24 uur)