Ilke's Beautysalon

De studio die bij u past voor al uw verwachtingen

Egyptian Wonder Poeder

Egyptian Wonder poeder is woestijnzand.

Miljoenen jaren geleden was de woestijn een oceaan, deze is opgedroogd en is woestijn geworden.

Het Egyptian Wonder poeder is één kleur en heeft de kleur van de woestijn. Omdat het vroeger oceaan is geweest is het woestijnzand dus plankton met zoutkristallen (mineralen). Daarom is de werking van woestijnzand anders dan alle andere poeders, foundations en vloeibare make-up. Deze geven altijd één kleur, liggen dik op de huid en trekken in de poriën en rimpels.

Woestijnzand past zich aan de zuurgraad van de huid (zoals pigment in de huid). Iedereen heeft een andere zuurgraad dus…. bij iedereen kleurt het anders. Overal op je huid zit een andere zuurgraad.

In het gezicht zit de meeste zuurgraad op de jukbeenderen, voorhoofd, kin en neus.

Na het aftikken van het woestijnzand brengt u het als eerste op de jukbeenderen aan.

Daarna brengt u het aan op voorhoofd, kin, decolleté en als laatste op de neus. Dit alles
met maar één keer met de borstel in de poederdoos vegen.

Het voordeel is dat het er natuurlijk uitziet, als een dagje in de zon gezeten en het trekt niet in de poriën en rimpels. De huid kan blijven ademen, transpireren en u kunt er mee in de zon zitten. U word dan toch lekker bruin. U kunt het ook gebruiken voor armen, benen en de rest van het lichaam. U kunt er ook makkelijk couperose, ouderdomsvlekken, acne en sproeten mee camoufleren. Het poeder kunt u er makkelijk met een nat washandje af halen.

 

Egyptian Wonder lippenstift

De lippenstift past zich ook aan de zuurgraad van de lippen aan. De kleur van de lippen wordt versterkt en blijft de hele dag zitten.

De kleur is ook bij de lippenstift bij iedereen anders en voelt net als bij de poeder aan als een normale huid.

De lippenstift brengt u het beste aan met het meegeleverde lip-penceeltje. De lippenstift verwijdert u het makkelijkste met een beetje tandpasta.